Vertrek tandarts Anneke Bruin

Tandarts Anneke Bruin gaat ons medio juni 2020 verlaten.Zij heeft een mooi aanbod ontvangen van een collega praktijk en wij wensen haar natuurlijk alle goeds toe in haar nieuwe werkomgeving.Voor haar patiënten zal het weer even wennen zijn, maar we proberen zo snel mogelijk een vervanging voor haar te hebben. Voor nu zullen de patiënten geholpen worden door tandarts Reza Farsi en zijn collega tandarts Farhad Motae, die ons team afgelopen januari is komen versterkten.Helaas zijn wij dan...
Lees meer

Mijn Tandarts App

Als praktijk willen wij onze patiënten optimaal van dienst zijn, daarom kunt u nu de Mijn Tandarts App downloaden voor op uw smartphone. Hiermee komt de al bestaande app te vervallen!
Lees meer
Tandarts Farsi ambassadeur Werkgevers Servicepunt

Tandarts Farsi ambassadeur Werkgevers Servicepunt

Het vinden van een leuke baan kan voor iedereen een uitdaging vormen. Voor mensen die geen ervaring hebben, zoals jongeren, en voor mensen met een (arbeidsbeperking) is die uitdaging nog net wat groter. Tandarts Farsi is daarom ambassadeur geworden van het Werkgevers Servicepunt in onze regio.
Lees meer

Kom naar de open dag!

Per 2 januari 2017 zijn de deuren van Gezondheidscentrum Voorschoten geopend. In de Krimwijk, aan het begin van Park Allemansgeest, vindt u vanaf nu een modern centrum met veel zorgspecialisaties onder één dak. 
Lees meer