Reza Farsi

M.R. Farsi

Tandarts/eigenaar

MohammadReza Farsi is afgestudeerd aan de ACTA, waarna hij gelijk een praktijk in Leidschendam-Voorburg overnam. Sinds 2012 is hij eigenaar van Tandartspraktijk Prinsenhof, en in 2015 kwam daar een Dental Clinic bij. Reza Farsi is algemeen tandarts met als specialisaties; angst, implantologie, Cerec specialist (3D voor kroon- en brugwerk) en kleine chirurgie.

Tandarts Farsi richt zich niet alleen op ondernemerschap, maar besteedt ook veel aandacht aan studie en bijscholing. Zo heeft hij zich laten bijscholen voor het gebruik van lachgas, dat wordt ingezet bij angstige patiënten.

Zowel de praktijken in Leidschendam als zijn Gezondheidscentrum in Voorschoten zijn uitgerust met de modernste technieken als een Cerec systeem en een CBCT (röntgen). Daarnaast is er in het Gezondheidscentrum sprake van een multidisciplinair team op het gebied van tandheelkunde, huisarts, fysiotherapie en logopedie. Disciplines die elkaar enorm versterken en aanvullen.

Ook op maatschappelijk vlak maakt tandarts Farsi zich sterk voor de verschillende goede doelen zoals Aidsfonds, waarbij hij investeert in het opleiden van “Gezondheidsondernemers” in Kenia. Deze gezondheidsondernemers starten een eigen (mobiele) drogisterij in gebieden waar veel HIV voorkomt. Zij geven met behulp van tablets betrouwbare voorlichting over hiv en verkopen gezondheidsproducten, waaronder condooms. Recent onderzoek wijst uit dat er meer bewustzijn is over hiv in gebieden met “gezonde ondernemers”. Daarnaast heeft hij een actiedag gedaan voor Just Diggit en steunt hij lokaal in Voorschoten “wij stoppen MS voor Miranda”

Reza Farsi is tevens ambassadeur van het WerkgeversServicepunt Zuid Holland, dat zowel jongeren als ouderen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, begeleid naar een nieuwe werkomgeving.
 

Massoud Farsi

Massoud Farsi

Vestigingsmanager

Ik ben Masoud Farsi en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de Dental Clinic. Naast mijn managersfunctie van de Dental Clinic ben ik ook verantwoordelijk voor een gedeelte van ons tandtechnisch laboratorium. Ik maak samen met tandarts Farsi uw kroon- en brugwerk in orde, zodat u met een mooie glimlach en naar volle tevredenheid naar buiten loopt.

Shimeen Arshady

Sheemen Arshady (i.o.)

tandarts assistente

Ik ben Sheemen Arshady en sinds 4 jaar woonachtig in Nederland. Ik werk sinds 2015 in de praktijk en ben afgelopen september gestart met een BBL opleiding tandarts assistente. Ik werk 4 dagen in de praktijk en op vrijdagen volg ik les. Medio 2020 hoop ik de opleiding afgerond te hebben.

Yvonne Koemans

Yvonne Koemans

Tandarts assistente

Mijn naam is Yvonne Koemans en ik ben begonnen als tandarts assistente in 1992. Direct begonnen met de opleiding en heb deze afgerond in 1993. Werkzaam geweest in de eenmanspraktijk van Tandarts Bronsveld. Na overname door Tandarts Farsi meegegaan naar de huidige praktijk, waar ik met veel plezier al jaren werk.

Dayenne

Azin Parsa

TANDARTS/radioloog

Dr.Azin Parsa, DDS, MSc, PhD voltooide zijn studie tandheelkunde aan de universiteit van Guilan (Iran). Daarna heeft hij in diverse tandartspraktijken gewerkt. In 2007 begon hij met de Masteropleiding voor Dental and Maxillofacial Radiology aan de Dental Institute of King’s college Londen, waar hij in 2011 afstudeerde. In 2011 promoveerde Dr.Parsa aan de VU Amsterdam. In zijn proefschrift, onder begeleiding van Prof. Paul van der Stelt, concentreerde hij zich op het gebruik van een CBCT scan ter beoordeling  van de botkwaliteit , voordat implantaten worden geplaatst.

Azin Parsa vertegenwoordigt Nederland in het European Academy of Dento maxillo Facial Radiology (EADMFR) en is lid van het onderzoeks- en wetenschap comité van dit instituut. Op dit moment is hij tevens assistent-professor aan de ACTA.

Dayenne

Noor Al Hassani

TANDARTS

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het centrum tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tijdens de studie heb ik een klinische verdieping gevolgd in restauratieve tandheelkunde. Tevens is dit een van mijn interessegebieden binnen de tandheelkunde. Verder heb ik een masteronderzoek gedaan naar gebitsslijtage. Als algemeen practicus spreekt de diversiteit aan behandelingen mij erg aan.

Dayenne

Galina Sakhi

Mondhygiëniste

Sinds januari 2020 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. Ik heb de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam gevolgd. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat het mij voldoening geeft wanneer ik patiënten kan helpen. Persoonlijk vind ik het belangrijk om kwalitatief goede mondzorg te verlenen. Ook vind ik het van belang om de patiënt te motiveren om het beste resultaat te bereiken. Mijn einddoel is om mensen bewust te maken over hun mondhygiëne (gedrag). Want voorkomen van gebitsproblemen is beter dan genezen. Ik ben gespecialiseerd in parodontologie. Verder heb ik mij ook mogen ontwikkelen in het behandelen van angstige patiënten en kinderen

Dayenne

Dayenne

MONDHYGIËNISTE

Sinds 2012 ben ik begonnen als mondhygiëniste in opleiding in de tandartsenpraktijk Prinsenhof, en in 2014 afgestudeerd als Bachelor of Health aan de Hogeschool Amsterdam. Ik werk hier met heel veel plezier, en hoop dat ik nog jaren hier ben. Het leuke aan het werken bij Tandartspraktijk Prinsenhof is, de samenwerking met mijn collega’s van verschillende leeftijden en culturen, maar dat geldt ook voor de verschillende patiënten die hierbinnen komen. Verder heb ik als motto een gezonde mond is een gezond lichaam, hiervoor kunnen wij samen zorgen.

 

 

Dayenne

Yvonne de Wolf

OFFICE MANAGER

Mijn naam is Yvonne de Wolf en sinds 1 november 2016 werkzaam als office manager voor tandarts Farsi. Al ruim 10 jaar werkzaam in de gezondheidszorg als PA en coördinator. Ik ben verantwoordelijk voor alle zaken rondom de praktijken van tandarts Farsi die betrekking hebben op personeelsmanagement, facilitair management, financiën, externe contacten, wettelijke regelementen en alle andere voorkomende werkzaamheden die buiten de directe tandzorg vallen.

 • Ik heb geen tandartsangst maar ben wel overgevoelig voor haast-je-rep-je gedrag en daarvan is binnen de praktijk niets te bespeuren. In één woord: Klasse! Over een week mag ik weer

  Romi Van Loon
 • Afgelopen zaterdag is mijn zoontje super goed en lief geholpen dankuwel tandarts Parham voor de goede service ook namens Younes.

  Sandra Kourbit
 • Vanmiddag moest ik naar de tandarts en Dhr. Farsi heeft me super blij gemaakt heeft me voortanden als nieuw gemaakt kan niet wachten tot volgende week verdient een 10+ super blij #kanweerlachen #zonderschaamte

  Jacquiline Van Koppen-Bos
 • Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Dit is de eerste praktijk waar ik echt heel goed geholpen word. Zeker bij iedereen aan te bevelen.

  Christa Brouwer