Kwaliteit

Hoe weet u dat uw tandarts kwaliteit levert? De gezondheid van uw mond is te belangrijk om er risico’s mee te nemen. Tandarts Farsi is ingeschreven in het Kwaliteit Register Tandartsen, het KRT.

 • Het KRT is hét onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland.
 • Het KRT registreert op welke manieren de  deskundigheid wordt bevorderd, zoals dit is verklaard bij het afleggen van de artseneed. Daarmee stimuleert het KRT tandartsen om hun vakkennis op peil te houden. Het KRT brengt tandartsen en opleiders bij elkaar en geeft patiënten inzicht in de kwaliteit van hun mondzorg.
 • Het KRT is een hulpmiddel om aantoonbaar te maken dat uw tandarts nog steeds bekwaam is.

Beoordeling patiëntenreview: 9,2

Tandartspraktijk & Dental Clinic Prinsenhof heeft van patiëntenreview het certificaat van beoordeling gekregen. Uit de resultaten van het doorlopend patiënttevredenheidsonderzoek is gebleken dat de praktijk met een 9,2 is beoordeeld! Deze beoordeling is gebaseerd op een momentopname op 31 december 2016. Bij de bepaling van het cijfer zijn beoordelingen van 551 patiënten meegenomen.

 • Ik heb geen tandartsangst maar ben wel overgevoelig voor haast-je-rep-je gedrag en daarvan is binnen de praktijk niets te bespeuren. In één woord: Klasse! Over een week mag ik weer

  Romi Van Loon
 • Afgelopen zaterdag is mijn zoontje super goed en lief geholpen dankuwel tandarts Parham voor de goede service ook namens Younes.

  Sandra Kourbit
 • Vanmiddag moest ik naar de tandarts en Dhr. Farsi heeft me super blij gemaakt heeft me voortanden als nieuw gemaakt kan niet wachten tot volgende week verdient een 10+ super blij #kanweerlachen #zonderschaamte

  Jacquiline Van Koppen-Bos
 • Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Dit is de eerste praktijk waar ik echt heel goed geholpen word. Zeker bij iedereen aan te bevelen.

  Christa Brouwer